آشنایی با بهترین فونت های فارسی برای طراحی

آشنایی با بهترین فونت های فارسی برای طراحی

انتخاب فونت مقوله ای مهم و جذاب برای طراحی است. در هنگام باز کردن یک صفحه سایت، مطالعه یک بروشور تبلیغاتی، کارت ویزیت، مجله یا کتاب اولین المانی که توجه کاربر را جلب می کند فونت کار است. به عنوان یک طراح حرفه ای باید فونت تاثیرگذار بر طرح خود را انتخاب کنید تا ضمن افزایش زیبایی بصری کار نگاه مخاطب را نیز درگیر کنید. اهمیت این موضوع به ویژه در حوزه تبلیغات بیشتر می شود. با انتخاب بهترین فونت فارسی برای لوگو می توانید هویت برند خود را به شکلی متفاوت در ذهن مشتریان تان ثبت کنید.

گرچه امروزه فونت های متنوعی در دسترس هستند، اما انتخاب و دانلود بهترین فونت های فارسی برای طراحی نقش مهمی در بالا بردن ارزش کیفی کار دارد. با شناخت فونت های مناسب با حوزه کاری تان و کمی سلیقه به خرج دادن در انتخاب فونتی موزون می توانید نگاه مخاطبان زیادی را به سمت اثر خود جلب کنید.

در این مقاله می خوانید: نمایش

بهترین فونت های فارسی برای طراحی کدامند؟

در حال حاضر فونت های فارسی زیادی در دسترس طراحان وجود دارد. هر طراح با انتخاب یک فونت مناسب می تواند سبک خاص خود را به وجود آورد. برای خلق طرح هایی خلاقانه و زیبا در هر زمینه ای لازم است تا بهترین فونت های زبان فارسی را بشناسید؛ از طراحی یک کارت ویزیت یا کاتالوگ تبلیغاتی گرفته تا حک لوگو روی چوب، شیشه، پارچه و هزاران نوع طراحی دیگر! به این ترتیب می توانید ضمن جذب مخاطبان بیشتر، شاهد اثرگذاری بیشتر طرح روی آنها باشید.

ایران سنس، بهترین فونت برای طراحی های تبلیغاتی

در حال حاضر ایران سنس یکی از محبوب ترین انواع فونت در طراحی حوزه های مختلف شده است. در طراحی سایت، اپلیکیشن ها و موضوعات تبلیغاتی و آموزشیانتخاب مناسبی می باشد. این فونت ساده و زیبا حتی در متون طولانی نیز چشم بیننده را خسته نمی کند.

لا له زار، پرکاربرد در طراحی پست و استوری اینستاگرام

یکی از بهترین فونت های فارسی برای طراحی پست و استوری ینستاگرام همین فونت است. برای نوشتن عناوین و تیترها نیز انتخاب مناسبی می باشد. ظاهری توپر و ضخیم دارد و از خوانایی خوبی برخوردار است. این ویژگی ها به همراه جذابیت و با نشاط بودن این فونت باعث شده است تا فونت لاله زار به خوبی مخاطب را با خود درگیر کند.

ایران یکان، فونتی مناسب طراحی مجله و کتاب

فونت ایران یکان از بهترین فونت های فارسی برای طراحی

ایران یکان فونتی با ظاهر رسمی و جدی است. این فونت در طراحی جلد کتاب و مجله و حتی متون کتاب بسیار پرکاربرد است. استفاده از آن برای متن های طولانی نیز تاثیر خسته کننده ای در چشم بیننده ایجاد نمی کند.

چمران، انتخابی ایده ال در طراحی کاتالوگ و بروشور

چمران از آن دست فونت هایی است که حس قوی و جدی بودن را به بیننده منتقل می کند. بهترین کاربرد این فونت برای تیتر نویسی بروشور و کاتالوگ های تبلیغاتی و سایت های خبری است.

کلمه، فونت مناسب تبلیغات و طراحی گرافیک

فونت کلمه بسیار شیک و مدرن و مناسب برای طراحی در حوزه های تبلیغاتی از جمله استوری های اینستاگرام و تراکت های اعلان است. از بهترین فونت های فارسی برای طراحی با نرم افزار ورد نیز به شمار می رود. جهت طراحی گرافیک در موضوعات فروشگاهی و استارتاپ ها یک گزینه فوق العاده محسوب می شود.

گرافیک، مناسب برای طراحی با فتوشاپ

گرافیک فونتی زیبا و حرفه ای و ایده آل برای تیتر نویسی و عناوینی در طراحی است که نیاز به توجه بیشتر مخاطب و بیننده دارد. این گزینه در واقع فونتی طراحی شده بر پایه عربی است. در حال حاضر با اضافه شدن حروف فارسی به آن در بین طراحان فونتی محبوب به شمار می آید.

وزیر، فونت حرفه ای در آرشیو طراحان تبلیغات

فونت وزیر از بهترین فونت های فارسی برای طراحی تبلیغاتی

وزیر همان فونت بازطراحی شده DejaVU است که ویژگی های بصری این فونت را هم داراست. این فونت جذاب جهت طراحی صفحات وب و به ویژه پوسترها و بنرهای تبلیغاتی کاربرد بیشتری دارد. دارای 5 وزن مختلف است؛ نازک، خیلی نازک، معمولی، بولد و کمی بولد. وزن های متنوع این فونت کیفیت بالایی دارند.

دانا، فونت فارسی مدرن

دانا فونتی است که ظاهری هندسی و مدرن در عین حال نزدیک به خط نسخ دارد. تلفیقی از این دو سبک در تاپ فیس فونت دانا باعث شده است تا در میان طراحان با سلایق متنوع بسیار محبوب و پرطرفدار باشد. از بهترین فونت های فارسی برای طراحی مدرن و معاصر در بسیاری از برندها و کسب و کارهای جدید است. این فونت دارای ده وزن مختلف می باشد.

شبنم، فونت منتخب در طراحی سایت

شبنم یک فونت جذاب برای استفاده در طراحی سایت هایی با موضوعات مختلف آموزشی، فروشگاهی و خدماتی است. دارای پنج وزن مختلف است؛ معمولی، متوسط، سبک، نازک و ضخیم. با توجه به ساختار سایت می توانید سبک مناسب خود را برای نوشتن تیترها و یا متون مختلف استفاده کنید.

سینما، حسی نوستالوژیک از سینمای قدیم ایرانی

سینما فونتی مینیمال و جذاب برای استفاده در طراحی بروشورهای معرفی کتاب، فیلم و حوزه های علمی و ورزشی است. در طراحی بنرهای تبلیغاتی و کارت ویزیت هم یک فونت جذاب به شمار می رود. کمی سلیقه و خلاقیت در بکار بردن ضخامت مناسب این فونت می تواند یک طراحی چشمگیر را در نگاه مخاطب ایجاد کند.

یکان، فونت فارسی عالی برای طراحی بنر

یکان جزء اولین فونت های بدون سریف فارسی محسوب می شود. این فونت با الهام از فونت هوتیکا طراحی شده است. از بهترین فونت های فارسی برای طراحی پوستر، بنر و کاورهای اینستاگرام است.

ثریا، ایده آل در طراحی های تایپوگرافی

ثریا از بهترین فونت های فارسی برای تایپوگرافی

ثریا فونتی جذاب و ایده آل برای طراحی های مختلف به ویژه انواع تایپوگرافی هاست. این فونت با الهام از فونت نستعلیق طراحی شده است. برای تیتر نویسی در طراحی پوسترهای تبلیغاتی در موضوعات اسلامی یک انتخاب ایده آل محسوب می شود.

انجمن، فونت جذاب موضوعات انگیزشی و فرهنگی

انجمن فونتی جذاب، خاص و با خوانایی بالاست. این فونت در سال 1398 طراحی شد. اما خیلی زود مورد توجه طراحان گرافیک در حوزه های مختلف قرار گرفت. این فونت برای طراحی سایت با موضوعات انگیزشی و فرهنگی و حتی طراحی بنر بسیار پرکاربرد است. دارای یازده وزن مختلف است و از حروف انگلیسی هم پشتیبانی می کند.

ایران نستعلیق، بهترین انتخاب برای طراحی های ملی گرایانه

این فونت با الهام از خوشنویسی نستعلیق ایرانی طراحی شده است. ایران نستعلیق از بهترین فونت های فارسی برای طراحی هایی است که با هویت ملی ما ارتباط دارند. استفاده از آن در طراحی های مختلف به تقویت حضور خط فارسی در عرصه های بین المللی کمک شایانی می کند.

خودکار، برای طراحان علاقمند به سبک دست نویس

فونت خودکار ظاهر گرافیکی شبیه به دست خط انسانی دارد. این فونت ویژگی ها و ظرایف خط نوشته شده با خودکار را داراست. به همین دلیل از سری فونت های فارسی دست نویس معرفی می شود. برای طراحی های گرافیکی و چاپ و به ویژه لوگوتایپ ها یک انتخاب عالی است.

فرهنگ، بهترین فونت فارسی در صنعت چاپ

فونت فرهنگ بر اساس فونت نسخه های مطبوعاتی طراحی شده است. نه تنها از زبان فارسی، بلکه از زبان های عربی، اردو، انگلیسی و کردی هم پشتیبانی می کند. این ویژگی شاخص باعث شده است تا فونت فرهنگ برای طراحان جذابیت زیادی داشته باشد. دارای نه وزن مختلف است. در حوزه چاپ بیشترین کاربرد را دارد.

جوان، فونت پرتحرک و بانشاط

فونت جوان از بهترین فونت های فارسی برای طراحی تایپوگرافی

فونت جوان با الهام از دست خط های نوشته شده با ماژیک و آثار و امضاهای گرافیکی طراحی شده است. جوان از بهترین فونت های فارسی برای طراحی هایی است که نیاز به با عنوان نویسی پرتحرک و پرنشاط دارند. با وجود تعدد حروف و ترکیبات جایگزین این فونت طراحان می توانند تایپوگرافی دلخواه خود را خلق کنند.

ایران شارپ، سبک معاصر فونت های قدیمی

با طراحی این فونت استقبال از فونت های قدیمی بسیار کمتر شده است. فونت ایران شارپ ساختاری مشابه فونت های زر، نازنین، لوتوس و میترا دارد، اما کمی بهینه سازی شده و با تاپ فیسی شبیه به فونت های معاصر طراحی شده است. دارای پنج وزن مختلف است و اعداد فارسی را هم پشتیبانی می کند.

نکات مهم جهت انتخاب فونتی مناسب در طراحی

  • مهم ترین ویژگی جهت انتخاب بهترین فونت های فارسی برای طراحی خوانایی آنهاست. با توجه به این ویژگی خواندن متن را برای مخاطب لذت بخش و آسان می کنید.
  • انتخاب فونت را متناسب با نوع کاربری خود انتخاب کنید. به عنوان مثال در طراحی یک بروشور تبلیغاتی فونتی متفاوت از طراحی سایت یا مجله استفاده می شود.
  • بهترین اندازه فونت را با توجه به نوع محتوا انتخاب کنید.
  • برای خلق یک طراحی متفاوت فونت هایی را انتخاب کنید که کنتراست قوی ایجاد می کنند.
  • سبک فونت (بولد، ایتالیک) یک گزینه مهم دیگر در انتخاب بهترین فونت فارسی است. انتخاب سبک صحیح اثرگذاری طراحی شما را بیشتر می کند.

در پایان

خلاقیت و مهارت طراح نقش موثری در جلوه و زیبایی طراحی خلق شده دارد. بخشی از این خلاقیت به انتخاب فونت مناسب ارتباط دارد. انتخاب بهترین فونت های فارسی برای طراحی به غنای اثر خلق شده کمک قابل توجهی می کند.

به عنوان یک طراح حرفه ای بهتر است آرشیوی جامع از فونت های مناسب در حوزه کاری خود داشته باشید. تنوع موجود به شما کمک می کند تا با تجربه کردن و استفاده مکرر فونت های مختلف بهترین حالت را انتخاب کنید. در این صورت می توانید اثری جذاب و تاثیرگذار برای مخاطبان تان به وجود آورید.

سوال متداول

بهترین فونت های فارسی در طراحی سایت چیست؟

فونت انجمن، شبنم و چمران

کدام فونت فارسی را در طراحی پوسترهای تبلیغاتی انتخاب کنیم؟

فونت های ایران سنس، وزیر، کلمه، چمران، سینما و ثریا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری مطلب: